Sluiten

info@esthervanderwerf.frl

Jouw weg naar zelfliefde

Je bent toe aan verandering, naar een leven met innerlijke rust en vrede.
Minder in je hoofd, op zoek naar je verlangen. Een leven waarbij jij doet wat je écht leuk vindt. Ik werk met het onderbewuste van de mens, hierdoor komen er delen vrij die jou de ruimte geven om je leven vervuld te gaan leven. Met zelfvertrouwen, met veiligheid, met zelfliefde. Je bouwt een diep vertrouwen op in jezelf, zodat je gezonde keuzes weet te maken om je hart te volgen.

Op weg naar de mooiste versie van jou: jezelf

De reis terug naar jezelf deel 1:

Een helende reis van 7 weken

Je hart volgen betekent dat je doet wat je écht wilt. Je bent bedoelt om licht te zijn.
Ik help je graag bij jouw proces om trouw te leren zijn aan jezelf.


Roots van je vrouwenlijn

We gaan opstellingen doen, duiken in de moederlijn en we gaan werken met je inner child, om jou te bevrijden uit angst, uit gedachten, uit oude programmeringen.


One day retreat

Een magische retraite van 1 dag, waarbij jij volledig centraal staat. Elke maand geef ik een mini retraite van 1 dag.

Ontmoet je innerlijke kind en automatisch ga je van jezelf houden. 

In deze magische retraite van 1 dag neem ik je mee in de wonderlijke wereld van je innerlijke kind. 


Jaartraining

Dit therapeutisch ingerichte healing traject heb ik ontwikkelt vanuit mijn eigen leerweg. Ik help mensen hiermee om ze te bevrijden van hun angst en om ze werkelijk in de beweging vooruit te helpen.


Persoonlijke reading voorbij de regenboog

Zoek jij naar antwoorden vanuit een overleden dierbare? En heb je de behoefte om troost, inzichten, helderheid en vertrouwen te krijgen? Dan is deze privé reading ontzettend helend. Deze sessie is mogelijk om met een eigen samengestelde groep een regenboogsessie met mij te boeken waarbij ik doorgeef vanuit jullie vraag over een overleden dierbare. Ik kies dan samen met jou de locatie uit.